Visul meu?

Acum vreo 6 ani nu ştiam ce înseamnă un vis şi nici nu aveam stabilit unul, dar îmi plăcea la nebunie să joc fotbal. Uitându-mă zilnic la meciuri, la faze şi scheme, la jucători şi echipe, dorinţa de a merge cât mai departe cu acest sport începea să prindă contur. Mulţi din jurul meu visau la fel. M-am rugat mult de părinţi să mă înscrie la un club, însă permisiunea de a face acest lucru a venit la o vârstă la care mulţi spun că e prea târziu. Din păcate, sănătatea nu mi-a permis să continui niciun sport de performanţă. A fost o lovitură grea, însă una peste care se putea trece. Acum chiar nu aş vrea să mă gândesc prea mult la acest lucru.

Alt drum încă nu mi-am ales. Nu îmi dau seama dacă o fi bine sau o fi rău. În schimb ştiu ce vreau să fac în viaţa asta! Îmi doresc din toată inima să văd lumea. Vreau să vizitez, să merg, să urc, să cobor, să călătoresc şi să admir toate frumuseţile oferite de această minunată natură. Să am aparatul în mână, să pozez şi peste ani să mă uit cu drag peste un album plin de amintiri.

Nu m-am născut într-o familie cu bani şi n-am avut posibilitatea de a ieşi vreodată din România. Dar asta nu reprezintă pentru mine decât e o provocare şi nicidecum un regret. Astfel o să încep să fac o listă cu ce aş vrea să văd în draga noastră ţară, iar apoi, locuri splendide de după graniţă.

Acesta este visul copilăriei şi, de ce nu, al vieţii mele!