Următoarele telefoane OnePlus vor aparea pe 23 martie

OnePlus a anunțat o dată oficială de lansare a următoarelor sale telefoane: 23 martie la ora 10:00. De asemenea, confirmă un parteneriat cu producătorul suedez de camere Hasselblad pentru a îmbunătăți sistemele de camere ale dispozitivelor sale.

Referința OnePlus la lansarea produsului pare să confirme mai multe dispozitive care vor debuta la sfârșitul acestei luni. În ceea ce privește parteneriatul cu Hasselblad, detaliile nu sunt foarte promițătoare. Cele două companii au convenit asupra unui acord de trei ani pentru a „dezvolta următoarea generație de sisteme de camere pentru smartphone-uri pentru viitoarele dispozitive emblematice OnePlus”.

Aceasta include dispozitivele din seria Oneplus 9. Pentru început, companiile susțin că au modificat reproducerea culorilor camerelor pentru a arăta mai natural. Deblocarea cartelei nu va fi o problema deoarece comodesbloquear.net promite sa livreze coduri de deblocare pentru orice retea.

Seria Oneplus 9 va utiliza, de asemenea, un nou senzor Sony IMX789 și va oferi o captură de imagine RAW de 12 biți, pe care Samsung S21 Ultra și iPhone 12 Pro și Pro Max le au incluse de asemenea. Acesta este un frumos pas înainte pentru a capta și păstra această cantitate mare de date și este util pentru post-procesare.