Schimbări, decizii şi proiecte mişto

Nu-mi place când cineva mă anunţă că vrea să facă ceva chestie mişto , iar eu mă entuziasmez, după care să n-o mai văd realizată. Măcar de nu mi-ar mai spune. Şi încep să judec omul ăla, că “nu-i serios, că vorbeşte aiurea, că etc.”.

Dar, karma are de multe ori un simţ al umorului foarte negru. Aşa mi se întâmplă mie câteodată să judec alţi oameni pentru faptele şi cuvintele lor. Iar mai apoi să mă trezesc că fac şi eu aceleaşi greşeli. Cumva mă simt ca şi când soarta râde copios de mine şi-mi trage un şut în fund, cu tot cu învăţăturile de rigoare.

De exemplu, eu zic de vreo 2 luni că mă apuc să fac un nou serial pe blog. Nici în ziua de azi nu am dat startul. Dar, am aproape totul pregătit, aşa că aşteptaţi-vă la o chestie nouă. 🙂 De vreo 3 luni mă laud că îmi schimb hăinuţa de la blog. E încă în lucru şi nu prea depinde de mine finalizarea noii teme. Şi sper tare că omul care mi-a promis că îmi face una nouă nu mă amână până în toamnă… Aşa că am decis să nu mă mai grăbesc să judec prea aspru alte persoane. Dacă nu pricepeţi despre ce vorbesc, textul pozei din dreapta e mai mult decât sugestiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *