Să nu uiţi de tine

În fiecare zi avem câte o apă de trecut, un deal de urcat, o luptă de dus, însă chiar dacă am trecut de mii şi mii de ori prin aceste situaţii niciodată nu o să fie la fel ca data trecută. Uneori o să simţim că nu mai avem putere să mergem mai departe, dar mereu o să apară în viaţa noastră noi şi noi încercări! Şi până la urmă tot ce contează e ca luptăm! Nu avem voie să renunţăm! Pur şi simplu nu avem VOIE!

Cu fiecare luptă pe care o ducem devenim mai puternici. Chiar dacă ne împiedicăm uneori într-o piatră mică, tot ce contează e că ne ridicăm de jos, ne stergem de praf, ne curăţăm rănile şi mergem mai departe. Chiar dacă nu ştim pe ce drum să o mai apucăm, chiar dacă refuzăm să ascultăm un sfat bun şi lăsăm ca anumiţi oameni să ne râdă în faţă pentru simplul fapt că le-am vrut binele, nu trebuie să uităm de noi!

Nu avem voie să uităm de noi şi de sufletul nostru! Dacă noi o să uităm să ne mai trăim propria viaţă, nimeni în locul nostru nu o să facă acest lucru. Zâmbeşte! Zâmbeşte în fiecare zi! Zâmbeşte chiar şi acum când citeşti aceste rânduri! Zâmbeşte oricui, pentru că un zâmbet poate aduce mai multă lumină şi bucurie în sufletul unui om la fel cum o lumânare poate face lumină acolo unde nici o rază de soare nu poate pătrunde!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *