Să crezi

Să nu te îndoieşti niciodată de decizia ta! Crede în tine pentru că dacă tu nu ai să o faci, nimeni nu o să creadă în tine! Oricât de bune sau rele ar fii deciziile noastre, trebuie să credem în ele. Dacă o să uităm să mai credem în vise, atunci şi sufletul nostru începe să moară puţin câte puţin. Dacă o să uităm să mai credem în puterea noastră de a realiza vise, atunci şi dragostea din viaţa noastră o să dispară aşa cum o pală de foc se stinge sub greutatea stropilor de ploaie.

A face rău este foarte uşor, însă când ai o şansă să faci bine nu mai aştepta pentru că un bine făcut azi o să se întoarcă înzecit în viaţa ta în zilele care vor urma. Îţi spune acest lucru un om care credea că este blestemat până de curând ca să nu mai viseze. Îţi spune un om care a gustat şi din fericirea unui moment mult aşteptat, dar şi din amărăciunea pe care o simţi atunci când eşti trădat de cel pe care îl numeai prieten. Uneori, pentru a face un bine, avem nevoie de o decizie rea.

Uneori pentru a vedea cu adevărat ce înseamnă bine avem nevoie ca un om foarte drag noua să ne dezamăgească foarte tare. Chiar dacă spunem că ştim ce înseamnă dezamăgirea şi iubirea faţă de oameni, uităm că dragostea nu înseamnă doar clipe şi vorbe frumoase, ea înseamnă şi lacrimi şi momente de tristeţe. Şi da, toate acestea ne definesc pe noi ca oameni pentru că viaţa înseamnă suma tuturor momentelor care ne-au tăiat pentru o secundă respiraţia. Să crezi în tine! Să crezi în bine! Doar aşa o să reuşeşti să treci pentru orice rău şi peste orice clipă de tristeţe din viaţa ta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *