Planuri pentru un nou blog

La achizitionarea unui host era inclus in pret si un domeniu, iar astfel am luat un domeniu, la care nu m-am concentrat destul de mult, nu m-a interesat asa de mult, insa am sa ma reapuc cum trebuie de el, peste cateva saptamani. De ceva timp, ma gandesc sa fac un blog pentru pasiunea mea de o viata, fotbalul. Pentru cei ce spun ca nu merita, ca sunt sute de bloguri de genul, le-as recomanda sa imi citeasca cateva randuri despre sportul pe care l-am practicat de mic, un sport pe care il voi practica tot timpul cu placere. Fotbalul pentru mine reprezinta mult mai mult decat o pasiune.

Totul a inceput pe la varsta de 5-6 ani. Eram afara, aveam o minge micuta si ma jucam pe acolo cu ea. Nu stiam prea multe despre fotbal/fotbalisti. Peste cateva zile l-am cunoscut pe vecinul meu, Vlad, un baiat ce a avut o influenta mare pentru mine. Am ajuns sa joc in fiecare zi fotbal, am ajuns sa-mi fac noi prieteni si sa joc fotbal cu ei. Am aflat mai multe despre fotbal, mi-am facut si “idoli”, iar astfel fotbalul a inceput sa devina o pasiune. Jucam tenis cu piciorul, eram mic si jucam destul de bine, iar zilele fara un joc cu mingea erau ca niste zile pierdute. Am ajuns sa ma gandesc serios, sa ma apuc de performanta. Dupa 2 ani, s-au gandit si parintii sa ma inscrie la “Noua generatie”. Astfel am ajuns sa aflu, dramatic, ca am suflu sistolic. Era 4 august si toata saptamana de atunci regretam doua cuvinte ce au schimbat soarta mea. Mama mea primea in fiecare zi intrebari de la mine: “ce sport pot sa mai fac? ce zici de motociclism, nu trebuie sa alerg etc si alte chestii de genul?”, insa la majoritatea primeam aceleasi raspunsuri “inima are o influenta”. Inca ma mai gandesc la acest sport, inca imi doresc sa aud imnul Uefa Champions League pe un teren, iar eu sa am o implicare pentru meciul respectiv. Daca nu pot auzi acest imn ca jucator, imi doresc sa il aud ca antrenor, indiferent ca nu as avea nici o sansa sau, dimpotriva, as avea multe.

Dupa cum am spus, vreau sa creez un blog legat de fotbal. Am gasit cateva domenii interesante libere la care nu doresc sa le dau numele. Prin acest articol rog orice persoana care are fotbalul ca o pasiune, care doreste sa intretina un blog de fotbal serios cu mine, sa ma contacteze (datele le gasiti la pagina: “Contact“.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *