Penibili de Romania

Sunt doua faze ce ma enerveaza din ce in ce mai tare la unele genuri de persoane, absolut penibile. Probabil o sa le pun si la seria “Hai sa fim cool“. Cum sa fii asa de imputit, incat sa iti tii bicicleta pe hol, chiar in fata usii unui vecin? Asta nu e tot, dar cum sa fii si mai imputit, incat sa iti lasi gunoiul (care contine si un fier vechi) timp de saptamani bune in fata usii tale? Dar cum sa treci de imputire, incat sa-l lasi apoi la parter, langa lift? Domnu’ vecin, da tomberoanele de gunoi sunt la cativa pasi de dumnevoastra!

Acesta reprezinta primul tip de “penibil de Romania”. Urmeaza al 2-lea tip: soferii smecheri. Trecem peste faza in care trebuie sa claxonam 20 de minute incontinuu cand e o nunta, sau sa-l avertizam pe prietenul ca am ajuns in fata blocului (prin acelasi intermediu – claxonand). Sunt unii atat de penibili, incat nu-ti vine sa crezi.

Semaforul arata verde pentru soferi, insa peste 1-2 secunde se face rosu. Dobitocul ala de om, chiar daca e la zeci de metri distante, baga viteza doar sa treaca el ma, ca se grabeste tare. Ce, dar astia inca sunt un nimic pe langa al 2-lea gen: mai sunt 4-5 secunde la semafor pana se face rosu pentru pietoni, iar domnul ala de 6 ori dobitoc, incepe sa inainteze inca de acum. Intre aceste doua genuri, se numara aia care chiar sunt nesimtiti si trec pe rosu, indiferent ca traverseaza cineva sau nu.

Nesimtire mare, nu gluma! Astia-s penibilii de Romania 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *