Old friends .

Cum spuneam mai demult, people come, people go. But just a precious few, will remain. Acuma stăteam și mă gândeam în seara asta, că în ultimii câțiva ani am schimbat o groază de grupuri de oameni/prieteni. Și nu așa, oameni care majoritatea erau cel puțin interesanți.

Dar hai să vedem. Majoritatea avem un grup de prieteni la școala. În generală un grup, în liceu altul, la facultă altul etc. chiar dacă poate rămân câțiva de dinainte.

În liceu sigur ai și o groază de cunoștințe pe lângă. Eu unul, am avut. Am făcut dansuri vre-un an jumate, și am cunoscut o gașcă de nebuni foarte dragă mie. Deși azi nu prea mai țin legătura cu ei, au fost 2 veri din care am doar amintiri plăcute, chiar dacă printre ei au fost persoane foarte, foarte diferite ca și caracter, când eram toți împreună, era ok. Dar dupaia m-am lăsat de dansuri, și încet încet am pierdut legătura cu majoritatea dintre ei.

Am terminat a 12-a, a venit facultatea: alte persoane, majoritatea din alte orașe cu alte mentalități și alte priorități. Dar am ales și de-aici câțiva într-un an jumate ( pot spune că am ales bine ) pe care sper să îi păstez pe-aproape. Și tot așa, alegi câte unu-doi din fiecare anturaj.

Apoi la mine a fost și cazul onlineului. Datorită Facebook-ului și Twitter-ului, am cunoscut o sumedenie de oameni și în offline. Mai faini, mai puțin faini, după caz. Aș putea spune că aici am întâlnit cel mai mare mozaic de personalități și atitudini.

Și i-aș înșira acum pe cei care i-am păstrat aproape de mine începând cu clasa I și până la zi. Dar nu voi face asta pentru că nu vreau să-i jignesc, eventual, pe cei care nu și-ar vedea numele aici. Oricum, concluzia este că degeaba ești cel mai popular în liceu, degeaba ai mii de prieteni pe Facebook, degeaba cunoști tot clubul când ieși la party, etc … pe o mână poți să-ți numeri persoanele cu adevărat importante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *