Oameni cretini

Exista in Romania niste oameni absolut cretini, de la care nu poti cere nimic. Nu ai nici macar un motiv pentru care sa nu ii caracterizezi astfel. Recent s-a mutat un domn cu familia sa mai sus de noi, la etajul 5. Are o fiica de 3-4 ani, slabuta, pe care nu o duce la camin. Ea nu stie ce face, dar maicasa si taicasu stau cu ea mai toata ziua. E ora 22:00 iar fiica lor alearga prin casa, darama, se impiedica, face zgomot. Te duci la el la usa si zice maicasa: “Da, e adevarat, fuge prin casa, o sa incercam sa rezolvam”. Peste o ora ziceai ca e cutremur! Asta a fost acum cateva zile.

De atunci nu s-a schimbat nimic, ba mai mult nu exista zi in care sa nu stai 14 ore in zgomotul asta extrem de deranjant. Stau si ma intreb, cum poate sa exista atata prostime? Ce poti sa faci? Ce poti sa ii ceri? Sa ii dai in cap? Ce dracu, am ajuns in halul asta? Pe parintii aia cretini nu ii deranjeaza zgomotul? Da ai grija dracului de copilul tau, nu-l lasa sa faca ce vrea el. Acum inteleg si eu de ce mor oamenii asa devreme, de prea multi nervi, dea prea multa prostime a celor din jur. M-am saturat! Vreau sa traiesc departe de tot … cu oameni normali, cu oameni ce au capul pe umeri. Nu, astia nu suntem noi, nu trebuie sa se intample asa ceva!

Acum ce pot sa fac eu sau parintii mei? Ganditi-va ca pe mine ma deranjeaza la culme acest zgomot, pe ei ii zgarie la creier. Exista vreo solutie in aceasta situatie? Degeaba, peste o saptamana mai vine un ipocrit in blocul asta, mai apare un prost si se face remarcat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *