O postare fara titlu

Stiu, n-am mai scris de mult si nici nu cred ca o sa o mai fac prea devreme. In ultimul timp am fost destul de sictirit, mi-a pierit cheful de a gandi, de a judeca, de a scrie ceea ce gandesc. Am fost ocupat cu vise si planuri, deseori am visat lumea arzand in flacari, lucru care m-a inveselit destul de mult…

Nu mai am chef sa scriu pe blog tampenii elaborate sau ironii subtile impartite in diverse parti, am inceput sa prefer mesajele scurte si la subiect cu injurii directe pe paginile de socializare.

Nu imi mai place blogareala, vad zilnic din ce in ce mai multi neanderthali tari in taste care repeta aceleasi teme pe blog, se leaga de cine pot cu niste motive idioate iar daca nu au nici un motiv inventeaza unul prin orice metode (traiasca paint’ul ca photoshop’ul e prea avansat – pentru cei care modifica comentarii pe retele sociale).

Am vazut un pusti care o ardea pe 2 bloguri cu acelasi continut iar diferenta era ca pe unu’ o ardea anonim si cu gura mare iar pe celalalt un mielusel serios care copia postari carora le dadea dreptate deplina + sursa (dupa celalalt blog).

Daca ai ajuns sa citesti pana in punctul asta inseamna ca esti singurul cititor al blogului. Multumesc ca ai avut rabdare si inca imi doresc sa vem o bere impreuna… Dar tu de-ai fi in locul meu ai mai avea chef de scris? Oricum, ma simt mai bine cand ma gandesc ca poate am totusi mai multi cititori ca superman al blogurilor de mai sus.