M-am indragostit

Era 14 februarie, iar pentru mine “Ziua indragostitilor” chiar nu avea vreo semnificatie. Pe 15, am ajuns acasa, am mancat ceva si am plecat la sah. Intru in sala, dau buna ziua si ma asez pe scaun. Peste putin timp intra un pusti de 6 ani. Am jucat cateva meciuri, am luat o pauza si ne pregateam sa mai jucam 1-2 meciuri. Face “ala micu’”: “Eu m-am indragostit, stiati?” :)) Eu am zambit, iar el ne intreba de ce radem.

Azi dimineata m-am dus din nou la sah. A venit o fata noua care s-a inscris. Era in clasa 1, colega cu o alta fata din centru. Incep cele doua colege un meci. Pustiul de 6 ani face cateva glume si incepe sa rada. Fata noua ii zice colegei: “Ce dragut e baiatul”. Cand a auzit, baiatul zice: “Sa stii ca m-am indragostit de tine”. Wow, deja?. “Da, m-am indragostit si de tine. Cand facem o nunta? Sa afle toata Romania, ma casatoresc cu amandoua”. Incep sa rad cu domn profesor din nou, la indragostitul: “Asa-i ca is amuzant? Sunt un bebelus, mwhhuhuhua”.

Dupa vreo 20 minute, il intreb pe baiat cati ani are. Zice ca are 6 ani, iar noua fata din centru are. Il intreb daca nu e prea mare, iar el imi raspunde cu o voce asa de frumoasa: “Nuuuuuu” :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *