Internetul, paradisul mincinoşilor!

După articolul în care am criticat doi poeţi care fură cu neruşinare şi îşi adjudecă munca altora, au apărut o serie de internauţi (via Facebook, lucru pentru care vă mulţumesc tuturor celor care aţi dat share articolului) care au criticat faptul că m-am luat de şuncile poetei-gazelă. Nu-i chiar aşa grav că ei fură, dar e foarte grav că am zis eu un adevăr.

Da bă’, m-am luat de grasă şi-o să mă iau în continuare de grase şi proşti! Sunt primul care i-am zis că-i o vacă grasă? Foarte bine! Cineva trebuie să facă şi lucrurile astea. În plus, de ce să intru şi eu în categoria celor care îşi mint prietenii din orice poziţie?

Şi-a pus prietena mea Giugiuca o poză de profil nouă? Îi dau like şi-i zic că-i frumoasă, ce dacă cântăreşte două qintale în viu? A copiat Gigel un citat la status? Îi dau like şi-i zic că-i foarte deştept, chiar dacă l-a copiat cu trei greşeli în două cuvinte, e prietenul meu şi mai dă şi el like la porcăriile mele. Aşa funcţionează internetul, cu minciuni grosolane.

‘Ei, şi ce dacă?’, veţi spune unii. Băi, se pot întâmpla două chestii: primul şi cel mai nasol, ar fi că prietenu’ minţit cu neruşinare ar putea crede toate balivernele pe care le înşiraţi voi despre el. Aşa ajungem să vedem femei cu şuncă mult peste limita admisă de lege în fuste mini, cu decolteuri din care se scurg două găleţi de ţâţe. Că proasta chiar i-a crezut pe ăia cinşpe prieteni de pe Facebook, care i-au spus că bărbaţilor le place să aibă pe ce pune mâna. Vrăjeală tu!, eşti penibilă, pune mâna şi slăbeşte!

Al doilea, mai puţin probabil, ar fi ca prietenul minţit grosolan să-şi ştie lungu’ nasului şi să se simtă foarte penibil din cauza minciunilor voastre de doi lei. Adică, dacă are o oglindă aproape, grasa se poate uita în ea şi vă daţi seama cum s-ar simţi, când toată lumea o minte că e frumoasă. Depresie clară!

Nu mai minţi! Fă-te că nu observi măcar, dacă n-ai destule coaie să-i spui ‘hai la un jogging/hai să împrumutăm nişte cărţi de la bibliotecă’. Cât despre grasa poetă, rămâne cum am stabilit: eşti o grasă hoaţă şi total netalentată!