In scoala se vorbeste despre bloguri

Lunea trecuta dirigul meu m-a felicitat pentru aparitia de la televizor, mai exact la postul de televiziune TeleÔÇÖM. Toate bune si frumoase. Astazi a trebuit sa imi expun pasiunile mele, in cadrul orei de dirigintie. In cea mai mare parte am vorbit despre internet si despre bloguri.

Concluzia este ca tot mai multe persoane afla de bloguri, multe din aceasta incercand sa vada cum este sa ai un blog. E adevarat ca multi sunt prinsi de mirajul banilor din blog. Pentru unii chiar e o prostie sa citeasca bloguri, pentru altii e o placere, deoarece chiar exista continut original si de calitate. Cand voi publica chestionarul veti afla si cate persoane sub 18 ani castiga bani din blog ­čÖé Era sa uit: blogul m-a maturizat cu adevarat, acum imi pot exprima gandurile si opiniile mult mai usor, socializez tot mai mult, cunosc noi persoane, am din ce in ce mai multe idei legate de un lucru sau altul.

Sunt cateva intrebari la care dau aceleasi raspunsuri, majoritatea fiind scurte si la obiect: scrie sincer si ai succes. Nu scrie cand nu ai ce face, scrie cand ai ce face si chiar ai despre ce scrie. Blogul nu e un antidot impotriva plictiselei.

Niciodata nu am intrebat pe un blogger cum se fac bani. Am citit si inca mai citesc, iar cand vad persoane care sunt asa de entuziasmate cand aud de un blog, insa cand e vorba de citit un tutorial/articol raman masca, chiar raman uimit. Nu vine totul mura in gura, totul porneste de la tine. Iar fara rabdare, degeaba incerci, iar aici nu ma refer neaparat la un blog.