Iar zic că mai încolo, mâine, altădată

Am salvat în decursul a 25 de zile aproximativ 115 pagini cu ajutorul addonului “read it later”. Văd ceva drăguţ, citesc primele rânduri, apoi salvez. Aşa fac în fiecare zi, iar când îmi vine să le iau la rând mi se duce tot cheful. Să nu mai zic că am şi în Google Reader destul de multe articole pe care vreau să le citesc. Aţi observat că atunci când doriţi să faceţi ceva şi vi se pare uşor sau nu aveţi chef, îl amânaţi până când, cel mai probabil, renunţaţi la respectivul plan?

Probabil din cele peste 100 pagini salvate, abia dacă pe un sfert arunc ochiul cum trebuie. Iar când am mult de citit, observ că nu acord atenţie la detalii. Mă simt prea grăbit, sar rapid peste ce e mult, înainte nu eram aşa. Este adevărat că în ultimul timp am adăugat în cititorul de RSS destul de multe bloguri. Poate că prea mult strică? Ah, să mai zic că la articolele lungi aproape că nu mai acord atenţie, deşi ele sunt extrem de interesante? Doar la cele ale Ramonei nu fac aşa. Poate că ştiu dinainte că nu voi regreta următoarele 5-10 minute pierdute?

O să încerc ca atunci când am timp să fac ceva, apâi să fac. Mă forţez, încerc să nu mai dau de răul ăla asemenii unei lene, deşi e greu.

Iar îmi aduc aminte că mi-am mai notat ceva, ufff… aşa faceţi şi voi?