Getting things done

Tind să cred că sunt campion la capitolul planificări. Când vine vorba de planuri stau cu zilele să le pun pe foaie, să mă gândesc la ele, iar entuziasmul atinge cote maxime. Păcat că rămân de cele mai multe ori doar cu ele, căci după o săptămână de pus în practică mă las păgubaș. Tocmai de asta am ajuns să am o listă plină cu lucruri pe care regret că m-am apucat să le fac, fără însă să le continui.

Am zis că vara asta rup în două stilul și fac bani din marketingul afiliat de nu mai știu ce-i cu mine. Chiar că n-am mai știut ce-i cu mine, căci m-am trezit acum în august că domeniile luate acoperă nișa unui sezon trecut. Am zis că în iulie cât sunt la țară mă apuc de jogging, fac sport în fiecare zi și mănânc să pun kilograme pe mine. La Costești însă m-am plictisit mai ceva ca la orele de la școală: fotbal n-am jucat că toți de seama mea erau plecați să lucreze, mai puțin un prieten, cu care m-am plimbat cu scuterul (inevitabil, am și căzut cu el, stricându-l la câțiva zeci de km de casă) și am stat la vânzare de pepeni.

Așa cum m-am lăudat în ultimul articol, am crezut că fac bibiliotecă națională din apartamentul părinților. Am rămas cu o singură carte citită, dar nu mai contează.

Un alt talent ascuns e că merg dintr-o extremă în alta. Când trebuie să țin un lucru simplu îl complic de nu mai pot, iar când chiar trebuie să acord mai multă atenție la o acțiune, o tratez cu cel mai mic respect.

Sunt curios dacă toamna care vine o să duc ceva până la final. Am așa pe listă: reîncep pregătirile la engleză și mă pregătesc de dat examenul ăla de limbă ce trebuie pentru facultate, mă apuc de dans (de îmi spunea cineva asta acum o lună mă pufnea râsul) și fac tot ce îmi stă în putință să majorez veniturile din site-uri. Primele două trebuie, bineînțeles, să continue și la anul, iar la al 3-lea nu am pus o cifră exactă, pentru că… într-un alt articol 😀