Femeile din viața unui bărbat

Mi-am promis de mii şi mii de ori că nu am să mai calc pe acel drum. Mi-am spus de nenumărate ori că eu nu am să mai deschid acea uşă şi nu am să mai permit ca în viaţa mea să mai pătrundă. Prin printre rânduri şi mii de gânduri, mereu pus pe fugă de zâmbete bizare, lumea mea pare să se destrame în faţa unui vis hilar. Nu mă întreba de ce am ales-o pe ea, nici eu nu ştiu.

Poate că a te îndrăgostii pentru unele persoane e o opţiune, însă pentru mine nu! Cu fiecare pas ce îl fac, mă duc tot mai aproape de ea, chiar dacă ştiu că acel vis pe care îl visam noapte de noapte este foarte greu de atins. Nu, nu mi-am pierdut speranţa în iubire şi cred în mine, însă ştiu că oriunde am să fiu, o bucată din sufletul meu tot alături de ea o să fie.

Iubirea e la fel ca o lumânare, se aprinde cu o scânteie, arde și se stinge în timp.

 
În viața unui bărbat mereu au să se regăseacă doar trei femei! Fie că ne place sau nu, acesta e adevarul. În viața unui bărbat, mereu cele trei femei au să își spună cuvantul și atunci când lui îi este mai greu, gândul său spre ele se va îndrepta.
 
Prima femeie din viața unui om, femeia pe care o respectă și o adoră cel mai mult, este mama. Ea e cea care i-a dat viață, ea este cea l-a protejat de mic și la făcut să se simtă în siguranță. Ea este cea care l-a învățat primii pași în viață și a fost lângă el. Bărbatul este genetic programat să o respecte. Chiar și la 60 de ani un bărbat o să își amintească de învățăturile mamei și o să încerce să le transmită mai departe copiilor lui.
 
A doua femeie este soția. Chiar dacă uneori nu îi acordă toată atenția cuvenită, chiar dacă respectul lui uneori este doar de aparență și din obișnuință, el mereu o să își întoarcă privirea spre ea. Ea este acea Doamnă care i-a uns rănile atunci când el nu mai putea, ea este cea care i-a redat speranța în viață, chiar dacă el nu o să recunoscă niciodată, ea este cea care îi oferă mângâiere și îl va aștepta mereu acasă. Ea este scăparea lui.
 
A treia femeie este iubirea vieții lui. Uneori este secretul lui cel mai întunecat, însă uneori este cea care l-a salvat în această viață. Ea este motivul pentru care el a continuat și în cel mai întunecat moment din viața lui. Din păcate de prea puține ori ea ajunge să îi fie soție și el să fie cu adevărat fericit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *