Experienta de a fi blogger

A fi blogger înseamnă mult mai mult decât a scrie pe un blog. Până acum nu mi-am împărtăşit gândurile legate de această pasiune într-un articol separat, deoarece nu am simţit nevoia.

Aveam planificat pentru această seară un articol despre un subiect total diferit de ce voi discuta în următoarele rânduri, dar am renunţat la el. Poate dacă insistam ajungeam la câteva paragrafe, dar mulţumirea tot nu apărea. Asta pentru că nu pot scrie ceva forţat. Îmi place să scriu despre ce simt. Dacă sînt în lipsă de inspiraţie nu trebuie să caut un subiect despre care să discut. Nu îmi place să fac asta, deloc.

Am citit mai înainte articolul în care spuneam că unii cred că totul e uşor şi mă gândeam la experienţa de a fi blogger. Pentru că pasiunea despre care vorbesc mi-a oferit extrem de multe oportunităţi, mi-a schimbat mentalitatea, m-a ajutat să învăţ lucruri şi oameni noi, iar lista poate continua.

A fi blogger nu e uşor. Eu unul stau la un articol de la douăzeci de minute până la câteva ore. Recitesc ce am scris şi nu îmi pică bine când nu îmi găsesc cuvintele sau îmi pierd ideea. Unii cred că blogul e o prostie. Alţii că este un lucru simplu şi pe care îl poate face oricine. Am mai spus că nu e aşa şi nu voi reveni asupra acestui subiect.

Ideea e că mă simt super fain când scriu ceva, când citesc un articol, când experimentez, când socializez cu alţi bloggeri şi diferite persoane din mediul online. Îmi place să analizez, să propun şi să întreb. Să lucrez. Să învăţ.

Este o experienţă este greu de descris în cuvinte, dar cine ştie despre ce vorbesc mă înţelege perfect. Cine nu, chiar că nici nu trebuie.