Despre fete și băieți, gen.

Bun, vreau să specific pentru început că nimic din ce scriu în următoarele rânduri nu are legătură cu vreo persoană reală și orice asemănare cu persoanele în viaţă este o pură coincidență. Yeah right .

Să începem cu începutul, eu și mulți alții le mai bem așa, pe la chefuri, nu? O bere, două nu mai mult de zece etc… Acuma eu nu am nicio problemă cu cei care le beau peste măsură, pățăști. Nu am nicio problemă nici cu cei / cele care întrec și măsura aia, DAR, frate / sora mea, când ești minor, și le bei de te împrăștii, nu te supăra pe mine, dar eu nu te mai văd ca om, mai ales atunci când tu ai pretenția ca în afara zilelor cu pricina, să te vad ca o domnișoară / domnișor elegant și demn de respect. Pe românește, atunci când borăști de-ți sar capacele și uiți ce faci și cu cine, păi dă-te dracu mai încolo, și taci naibii din gură.

Ok, alta treabă. Asta se referă mai mult la domnișoare. După ce le bei așa cum spuneam mai sus, și mergi în pat cu 2-3 pe seară, iarăși, nu te aștepta să te mai respecte cineva. Nu că s-ar întâmpla așa ceva, nu? Normal că nu, că nici nu știi ce faci.

Ai prieten, să zicem, îți place de altu, îl ții și pe el, dar pe la spate îl înșeli, că deh… Băiatu normal că nu o să te refuze, că mai mult se gândește la cât de bună ești, nu la cum s-ar simți el în locul fraierului ăluilalt. Dar și astea îs chestii care se schimbă după o anumită vârstă. Și dupaia îi dai liber, crezând că ăstalalt fraier, o să sară repejor să fie cu tine, și el zice nu, și tu rămâi cu buza umflată, sau altceva, după caz. Și uite așa te dai cu capul de pereți și ajungi ( de cele mai multe ori ) în cazul fetei de mai sus, care nu mai știe ce să facă la beție. Numa zic …

Uiți ce faci. În dimineața de după noaptea de dinainte toți îți spun că ai făcut o prostie și că ai supărat pe câțiva. Tu, normal, nu recunoști nimic, că vezi doamne, ești domnișoara cu mii de preteni pe facebook și sute de handicapați care îți dau mii de likeuri și commenturi. Lumea te cunoaște, cum să-ți ceri tu scuze pentru ceva ce ”n-ai făcut” ?! Dacă te vede cineva ce-o să zică? O să zică virgulă că ești vai de curu tău, nu? Hai să îți luminez misterul, ăia care ți-ar zice așa ceva, nu merită doi bani, dar no, ăia îs cei șmecheri .

Și tu, fraierule, după lungi încercări, ajungi să fi cu ea ( alta fată, de data asta de nota 10 ), stați o perioadă, ea crede că ești de încredere, se culcă cu tine. Tu dupaia nu mai vorbești cu ea, trebuie să afle de la prietenii tăi ( cărora acuma li rușine ca au așa un om în anturajul lor, dar no, îs fraieri și eu că nu îți zic asta pe față ) că tu ești bine mersi și le povestești la toți că ce-ai lovit acu 2 seri și ce mare șmecher ești tu. Da, poate ești mare șmecher dacă fata se încadrează în categoriile de mai sus, că alea nu merită mult, dar altfel, să-ți fie rușine, boule!

Îmi cer scuze dacă am supărat cu cineva, știți bine că așa ceva nu se întâmplă la noi, doar în telenovelele de la acasă TV…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *