Despărţire

Când nu avem nimic de pierdut, devenim curajoşi. Uneori dragostea nu e de ajuns și chiar dacă recunoaștem că ne-am pierdut pe noi, singurele lucruri care ne mai rămân din trecut sunt amintirea clipei care ne-a tăiat pentru o secundă respirația, dragostea față de acel om care ne-a însufletit fiecare vis și speranța că într-o bună zi, un alt om o să apară în viața noastră! Fiecare lucru contează, fiecare gest, fiecare vorbă și chiar dacă este făcut sau spus la mânia momentului, în timp, toate acestea o să ne doară. Fiecare om ce trece prin viața noastră își are rolul lui bine definit, însă dacă aștepți de la mine să auzi un secret, ei bine îl auzi acuma: mă atașez de oameni!

E bine sau e rău, chiar nu mai contează. Poți să mă judeci, poate chiar acesta e rolul tău în viața mea, însă decizia mea rămâne neschimbată. Viața asta e la fel ca un meci. La final nu conteză că ai câștigat, ai pierdut sau a fost egalitate, tot ce contează e cum ai jucat! Atunci când te lupți cu propria conștiință și ești învins, de fapt doar atunci ai câștigat.

Nu uita că atunci când trebuie sa iei o decizie, primul om care trebuie să fie împăcat cu ea ești doar TU! Privesc zi de zi la oamenii de lângă mine și mă întreb de ce sunt așa de „orbi” când vine vorba să aleagă ce e bine și ce e rău pentru ei, însă după câteva clipe îmi aduc aminte că de fapt și eu sunt unul dintre acei „orbi” care caută să găsească adevărul în viața lor, care se luptă să găsească soluția cea mai bună, care ajută fără să ceară ajutor, care crede că mai există bine și „mulțumesc” pe această lume. Mama mea m-a învățat să cred că într-o bună zi și sufletul meu o să își găsească liniștea. Nu știu de ce azi îmi este așa greu să cred că mai pot să lupt și mâine, că mai există ceva care să mă facă fericit și pe mine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *