Cât dai, atât face

Munca este evaluată de fiecare la un preţ. Uneori se cere prea mult, alteori prea puţin. La fel se întâmplă cu produsele şi cu multe alte lucruri din viaţa noastră ce primesc o valoare materială. Zilele acestea mi-am dat seama că suma pe care o dai reflectă valoarea acelui obiect, acelui produs. Lucrezi cu un profesionist, plăteşti mai mult, dar ai ceva ca lumea! Lucrezi cu unul care nu ştie prea multe, dai mai puţin, dar atât face.

Scoţi din buzunar câteva zeci de milioane pe un produs bun, dar ştii frate că ăla nu te lasă (e doar un exemplu)! Când dai o sumă mică pe un produs, poţi să ai pretenţii de la el? Orice produs care ar avea un raport bun calitate/preţ are multe avantaje, dar şi dezavantaje. Am spus că dai un ban, dar ştii că te ţine. Trebuie însă să analizezi şi problema.

Orice ţi-ai lua, trebuie să ai în minte două lucruri: preţul reflectă valoarea acestuia, însă ia în considerare şi alte produse care pot avea aceeaşi calitate la un preţ mai mic. Pretenţiile apar cu zecile şi le găseşti oriunde, dar calitatea nu!

Preţurile mici nu reprezintă decât un miraj. La fel e şi cu un host, cu un script sau un software. La fel e şi cu AdSense: nu te îmbogăţeşti cu un blog de clipuri youtube şi posturi despre absolut orice! La fel e şi cu munca, cât munceşti, atât primeşti! Iar această listă poate continua la nesfârşit.