Caini vagabonzi

Vroiam sa discut aseara despre asta, dar mi s-a dus tot cheful. Nu ca as avea acum, dar am in cap ideea asta de cateva saptamani bune. Stiti babele si mosnegii care stateau in fata nu stiu carei primarii sau nu stiu carei institutii, protestand ca sunt ucisi cainii?

Pe de o parte e adevarat, trebuie sa avem mila. Dar se gandeste cineva cate victime poate face un simplu caine? Trece un copil de nici 10 ani pe langa el, latra cainele, iar micutul se sperie. Cine stie unde se poate ajunge? Nu stiu daca ati avut vreun “duel” cu un caine, insa credeti-ma ca nu este deloc placut, mai ales pentru un elev. Iar mosnegii aia protesteaza ca de ce nu sunt protejati cainii? Pai da e frumos ce fac ei? Voi ii invatati cu paine si ii aduceti prin toate blocurile. In special dimineata si seara ce mai dau din gura respectivii caini, indiferent cine trece pe langa ei.

De asta ma enerveaza pe mine babele si mosnegii, ca habar n-au pe ce planeta traiesc. Ei stiu doar sa comenteze. Aici bineinteles ca nu am vorbit la general, ci doar la o parte din ei. Se vor lua cu adevarat niste masuri impotriva cainilor fara stapan? “Inchideti-i!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *