Bilet de loterie de 80 de milioane vândut în Golful Suttons

Un jucător al Loteriei din Michigan a câștigat jackpot-ul Powerball de 80 de milioane de sâmbătă seara cu un bilet cumpărat în Suttons Bay, potrivit Loteriei resultadosdehoje.org.

Biletul câștigător, cumpărat de la magazinul de petreceri Barrels & Barrels din Suttons Bay, în nordul Michigan, s-a potrivit cu Powerball 22 și cu numerele câștigătoare ale zilei: 01-09-22-36-68.

Câștigarea jackpot-ului de sâmbătă este a patra oară când un jucător din Michigan a câștigat Powerball de când statul a început să ofere jocul în 2010, a spus Loteria Michigan.

Ultimul jucător din Michigan care a câștigat câștigătorul jackpotului Powerball a fost de la Three Rivers în 2015. Acest jackpot a fost de 310,5 milioane de dolari.

În 2012, un jackpot Powerball de 337 milioane USD, cel mai mare premiu de loterie plătit vreodată în Michigan, a fost câștigat de un bărbat Lapeer.

Powerball este un desen multi-state la 22:59 p.m. miercuri și sâmbătă.

Câștigătorul jackpotului Powerball poate contacta Divizia de relații publice a Loteriei din Michigan la numărul (517) 373-1237 pentru a configura o programare pentru a-și revendica premiul. Câștigătorul poate alege să își accepte premiul ca o rentă de 30 de ani sau o plată forfetară unică de aproximativ 55 de milioane de dolari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *