Alti penibili de Romania

O noua categorie de penibili de Romania isi face aparitia in blocul meu, culmea. Dupa vecinul care isi lasa gunoiul in fata usii sau la parter, langa lift, apare o noua categorie. La etajul 5, nu stiu ce dracu e cu apartamentul ala, ca in ultimi ani s-au mutat vreo 5 persoane. Primii, erau studenti si studente. Faceau galagie toata seara, tipau, mergeau in tocuri prin casa, cadeau pe jos de tremura lustra din camera. Urmatorii, au fost doua studente care aduceau tot felul de tipi in blocul asta si in apartamentul lor. O data o luat liftul, venind la 4 in loc de 5. Ce o facut domnisoara? O incercat sa intre la noi in casa, crezand ca e apartamentul ei :))

Dupa, au mai venit tot felul de scarbe, dar acum a venit unul si mai si. Face galagie toata ziua, muta mobila, tranteste, injura. Culmea? Seara se gaseste sa faca asta. Vecinul, mai turbat si el de felul lui, la fel. Ieri m-am sculat pe la vreo 10, in zgomotul bormasinii sau ce dracu’ o mai fi aia. Seara la fel, tot atunci isi gaseste sa faca treaba. Nu stiu ce pana mea face, distruge peretii?

Asti-as a doua categorie de penibili, din blocul meu. Dar ca tot veni vorba, sa va zic si de mosneagul de la etajul 1. Asta e de 5 ori turbat. Cand eram mic ma jucam prin fata blocului cu prietenii. Domnul n-avea ce face acasa si venea la noi sa ne spuna sa numai facem galagie, sa nu ne jucam cu mingea pe acolo, ca il doare pe el capul. De asemenea, si-o pus omul alarma la masina, ca atunci cand se aude sa-i vina toti dracii la cap. Sa numai zic de baba din blocul de vizavi. Sta la parter, iar in fata balconului este un parc. Bineinteles, sunt vreo 3-4 metri distanta. Proasta gaseste sa sune la politie ca in parcul ala sunt copii care se joaca cu mingea si fac galagie. Inainte era o bara pe acolo, se tipa la altii de ce stau acolo.

Nah, romani de Romania 🙂 Ati vazut ca a ajuns lumea sa fure palmieri din mijlocul Bucurestiului? Penibil …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *