Alte ganduri

Vă public un articol scris pe pe 9 noiembrie 2019, într-o stare nu prea bună şi după nişte zile ce m-au făcut să trec de la entuziasm la dezamăgire. Deşi am vrut să modific câte puţin la el, am decis să prezint ideea aşa cum am simţit-o iniţial.

Am mai scris cateva articole legate de visele si provocarile mele. Le-am scris din inima, din pasiune, le-am scris cu cel mai mare drag.

Ultimele doua saptamani au fost zbuciumate pentru mine. Tot felul de evenimente, de persoane noi, de “chestii” noi si-au facut aparitia. Toate acestea mi-au schimbat viziunea legata de implinirea unui vis. Iar acum va intreb pe voi, ce reprezinta cu adevarat implinirea unui vis? Inseamna ca atunci cand ai ajuns unde ti-ai propus ai dus o provocare pana la capat? Asa, pur si simplu? Nu, nu prea are farmec, chiar daca ai trecut si prin infrangeri. Sau poate ca are? Recent mi-am dat seama ca intelegerea clara a victoriei ce ti-o doresti inseamna implinirea unui vis. Daca realizezi cu adevarat ce inseamna sa ajungi unde iti doresti, atunci poti lua acest lucru ca un triumf personal, ca o dorinta indeplinita, ca un vis devenit realitate.

In acest moment nu sunt fericit, nu am nici cel mai mic motiv, dimpotriva. Am ramas dezamagit cand am realizat ca totul a fost in zadar, ca toate clipele traite in aceste doua saptamani au fost o simpla iluzie. Dar, nu sunt trist. Sunt eu, sunt cel simplu. Asta pentru ca am gasit semnificatia implinirii unui vis. Realizarea inseamna mult mai mult decat trairea. Poate ca spun o prostie, poate ca maine, poate ca atunci cand voi publica acest articol, poate ca peste un an sau chiar doi, gandirea mea despre acest subiect va fi alta. Insa, vreau ca tot ce simt acum sa prezint in randuri, vreau sa stiu ca pentru un moment sunt un invingator, chiar daca sunt doar pentru mine.

Poate nu ati inteles la ce m-am referit. Recititi articolul, recititi fraza unde nu ati inteles, gasiti tonul potrivit si totul va capata un sens, sau cel putin asta sper. Gata! Ai scapat de mine

Ştiu că sînt lucruri ce trebuiau schimbate, deoarece nu “sunau” bine, dar, repet: a fost starea de moment, iar acum vreau să o prezint aşa cum am simţit-o. Public acest articol azi, deoarece vreau să închei acest capitol. Şi chiar dacă mi-e greu, măcar încerc.

Mulţumesc!